Hetimet për ish-zv.kryeministrin Arben Ahmetaj, SPAK sekuestron një vilë në Palasë

Sekuestrohet me urdhër të SPAK një vilë në Palasë.

Vilë e cila sipas SPAK posedohet nga ish-gruaja e Ahmetajt. SPAK thotë se ka të dhëna dhe prova se kjo pronë posedohet nga gruaja e Ahmetajt, ndonëse ajo ka mohuar se i ka të vetat.

Më 9 mars, Byroja Kombëtare e Hetimit ka kryer kontrolle në shtëpinë e ish- gruas dhe partneres aktuale të Ahmetajt.

Ish-zv.kryeministri, aktualisht deputet i PS-së ka ankimuar pak ditë më parë vendimin për kontrollin e banesave të ish-gruas dhe partneres së tij. Ahmetaj kërkon nga Apeli i GJKKO shpalljen të pakushtetueshëm dhe të paligjshëm të vendimit të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =