Albin Kurti vjen të dielën në Tiranë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti viziton të dielën Tiranën.

Mësohet se Kurti do të takohet me kryeminsitrin Edi Rama dhe kryeparlamentaren Lindita Nikolla.

Nuk ka një qëllim të qartë e të deklaruar, por besohet të jetë në funksion të marrëveshjes së pafirmosur në Ohër, informimit të Shqipërisë me qëllim që edhe qeveria jonë të jetë e qartë në lobimin ndërkombëtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − six =