PD ankimon në KAS regjistrimin e koalicionit “Bashkë Fitojmë”: Përmendin emrin dhe logon tonë

Partia Demokratike me kryetar të komanduar, Enkelejd Alibeaj ka ankimuar në KAS regjistrimin e koalicionit “Bashkë Fitojmë”.

Sipas përfaqësuesit ligjor, Indrit Sefa marrëveshja e koalicionit përmban referenca të Partisë Demokratike, kur kjo forcë politike apo kryetari i saj nuk ka shprehur vullnetin për të marrë pjesë në këtë koalicion.

Në konkluzionin e paraqitur nga Sefa, thuhet se marrëveshjes  i mungon elementi për përcaktimin e  kandidatëve nga secila parti politike.

“Në kushtet kur subjekti “Komisioni i Përkohshëm i Rithemelimit” është përjashtuar nga marrëveshja, mbetet e paqartë se cila parti politike do të propozojë kandidatët e koalicionit”, thuhet në kërkesë.

Kliko këtu për të lexuar dokumentin e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =