Windows 11 mori një përditësim të madh, ja çfarë ka të re

Një përditësim i madh ka arritur për Windows 11, të cilin Microsoft e quan përmirësimi “Moment”.

Momenti 2, siç quhet përditësimi, është i disponueshëm si pjesë e Windows Update dhe bashkë me të vijnë një sërë veçorish të reja për Windows 11.

Ndër përmirësimet është “touch-bar”, i cili është i optimizuar për prekje (në ekranet me prekje), dhe ka Phone Link për iOS, i cili u lejon pronarëve të iPhone të lidhin pajisjen e tyre me desktopin.

Windows 11 tani do të ofrojë rekomandime për të përmirësuar konsumin dhe ndihmë shtesë në zgjidhjen e problemeve që hasni në kompjuterin tuaj (me Quick Assist).

Veçoritë e qasjes janë përmirësuar gjithashtu, kështu që ka mbështetje për pajisjet Braille dhe Voice Access ka marrë komanda të reja.

Si gjithmonë, përditësimi sjell gjithashtu një sërë rregullimesh sigurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =