Lezhë/ Pak minuta shi përmbyt rrugë dhe biznese në Lezhë

Mjaftuan pak minuta shi që rrugët dhe lagjet e qytetit të Lezhës të përmbyten. Siç shihet dhe nga pamjet uji vërshoi në mënyre të menjëhershme, duke deportuar në disa biznese dhe vështirësuar qarkullimin e automjeteve dhe qytetarëve.

Situata më problematike u krijua përgjatë bulevardit “GjergjFishta”, rrugën pranë shkollave, bllokun e banimit në zonën “11 janari” dhe 11.2 hektarë të lagjes “Besëlidhja”.

Niveli i ujit arriti në rreth 30 cm dhe lëvizja ishte mjaft e vështirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =