Shndërrohet në qen duke shрenzuar 12 milionë jen, pasi u lodh si njeri!

Ëndrrat mbajnë pritshmëri dhe shpresa të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Për këtë burrë japonez, ëndrra e tij përputhej me një fiziologji të veçantë. Përdoruesi i Tëitter-it, Toko-san përmbushi ëndrrën e tij për t’u dukur si një kafshë kur u shndërrua në një ‘Collie’, një racë qensh.

Ai ishte në gjendje t’i nënshtrohej transformimit të tij me ndihmën e një agjencie profesionale të quajtur Zeppet. Sipas raporteve lokale, Zeppet prodhon kostume që shihen në TV japonez, personazhe kukullash dhe ofron skulptura për filma dhe reklama. Kostumi i veçantë i “Collie” për Toko thuhet se kushtoi më shumë se 12 lakhs ₹ (2 milionë jen) dhe u deshën 40 ditë për t’u bërë. Toko foli për arsyen pse zgjodhi një Collie.

“E preferuara ime janë kafshët katërkëmbëshe, veçanërisht ato të lezetshme. Mes tyre mendova se do të ishte mirë një kafshë e madhe pranë meje, duke qenë se do të ishte një model realist, ndaj vendosa ta bëj qen”, u shpreh ai.

Intervistuesi e pyeti nëse mund të lëvizte lirisht gjymtyrët, për të cilën Toko tha: Ka kufizime, por mund ta lëvizësh. Megjithatë, nëse e lëvizni shumë, nuk do të duket si qen. Është shumë e vështirë të gjesh një foto të Tokos jashtë kostumit të tij prej qeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − two =