Presidenti rus pranon të diskutojë me Ukrainën për shkëmbimin e…

Presidenti Vladimir Putin është gati të diskutojë një shkëmbim të të burgosurve me Ukrainën, sipas kancelarit të Austrisë.

Karl Nehammer tha se qëllimi i thirrjes ishte të përcaktonte nëse mund të gjenden zgjidhje të mundshme humanitare në Ukrainë, raporton Sky news, pëcjell “Bota sot”.

Ai shtoi se thirrja ishte e rëndësishme për të përballur Putinin me realitetet e luftës në Ukrainë.

Ai tha se Moska do të përmbushë angazhimet e saj për furnizimin e gazit natyror dhe ishte gati të diskutonte një shkëmbim të burgosurish me Ukrainën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 20 =