Boris Johnson: Rusia po bën përparim të dukshëm në Ukrainë

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson thotë se Rusia po bën përparim të ngadaltë dhe të dukshëm në rajonin Donbas të Ukrainës.

Kam frikë se Putini me kosto të madhe për veten dhe ushtrinë ruse po vazhdon të përtypet në tokë në Donbas.

Ai po vazhdon të bëjë hapa të ngadalshëm, por, kam frikë, për përparim të dukshëm”, ka thënë kyeministri.

Ky i fundit theksoi se është absolutisht jetike që të vazhdojnë të mbështesin ushtarakisht ukrainasët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =