Mbledhja e grupin parlamentar të PD-se revolton Berishën: Alibeaj nuk ka asnjë autoritet në parti

Sali Berisha ka dhënë një deklaratë për mediat, ndërkohë që Enkelejd Alibeaj ka mbledhur Grupin Parlamentar të PD-së.

“Përveç autoritetet që i jep Edi Rama, Alibeaj nuk ka asnjë autoritet dhe tagër nga PD e Shqipërisë. Cdo veprim i tij është sintonizim i një farse të shpifur të zgjedhjes së Presidentit nga Edi Rama. Por meqë jam këtu dua të dënoj me ashpërsinë më të madhe pikëpamjen e Edi Ramës të konsideritimit të emigracionit dhe diasporës si një zonë e vecantë elektorale, e paralajmëroj këtu që mos të liuajë me të drejtën dhe lirinë e shqiptarëve që janë në të katërt anën e botës.

Ata do ushtrojnë të drejtën e votës së tyre për kandidatët e qyteteve apo zonave të tyre të origjinës, Sot teknologjia online e bën 100% të mundshme. Cdo përpjeke e Ramës që shprehur përmes veglës së tij Alibeja është një përpjekje anti demokratike dhe anti shqiptare. Është një fyerje e madhe që u bëhet emigrantëve dhe diasporës në të katër anët. Do të hase kjo në një rezistencë të madhe”, tha Berisha.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 4 =