Rama: Për 48 orë, mbi 20 mijë vizitorë nga Rinasi. Mbresat e UEFA-s “të shkëlqyera”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, me anë të një postimi në media sociale ka publikuar numrin e vizitorëve të cilët kanë hyrë në vendin tonë nga aeroporti “Nënë Tereza”. Gjithashtu kreu i Qeverisë thotë që vlerësimi i UEFA-s për shërbimin në Aeroport janë të “shkëlqyera”. 

Në Facebook, Rama shkruan se më shumë se 20 mijë vizitorë kanë hyrë në vendin tonë në 48 orët e fundit. 

“Fluturime rekord në aeroportin “Nënë Tereza”, ku janë procesuar mbi 20 mijë vizitorë në më pak se 48 orë dhe ku mbresat e shprehura nga UEFA janë të shkëlqyera, pas shqetësimit se mund të kishte probleme nga mbingarkesa e jashtëzakonshme”, ka shkruar ai. 

Rama gjithashtu bën me dije se gjatë 48 orëve, janë kryer 306 fluturime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =