“Grabitja ne Rinasit”, flet avokati i Talo Çelës: Ai ishte i paaftë tëkryente grabitjen, kishte probleme me gjurin

Në seancën e kësaj të hëne ndaj Talo Çelës i akuzuar për grabitjen e Rinasit, ngjarje e ndodhur më 9 prill 2019, avokati mbrojtës i tij, pretendoi se Talo Çela ishte i paaftë për kryerjen e grabitjes.

Sipas avokatit një muaj përpara ngjarjes ai kishte pësuar një aksident, ku i ishte dëmtuar gjuri.

Sipas mbrojtësit të Çelës, për të vërtetuar këtë ai kishte dhe një rezonancë, ku do kryente edhe ndërhyrje kirurgjikale.

Gjithashtu avokati kërkoi të merrte dëshmitar bashkëshortet e Eldi dhe Klemend Çala, që dyshohet se dyshohet se kanë dijeni për ngjarjen.

Gjithashtu mbrojtësi kërkoi të pyetet edhe i pandehuri Alkond Bengasi si dhe një shtetas me profesion berber, ku sipas mbrojtësit klienti i tij ishte duke u qethur ditën ngjarjes.

Seanca u shty në date 7 qershor, ku do të vendoset nëse do pranohen apo jo kërkesat e avokatit mbrojtës të Talo Çelës.

Kujtojmë se në  grabitjen e Rinasit u vra në shkëmbim zjarri me policinë Admir Murataj, që dyshohet se ka qenë truri i supergrabitjes në aeroport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =