VIDEO/ Demokrati voton Berishën: Ai mundi Amerikën, është i ndershëm

Një demokrat ka treguar arsyet pse ka votuar për Sali Berishën.

Ai thotë se ish kryeminostri mposhti Shtetet e Bashkuara dhe se është burrë i ndershëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − one =