“Shko more plehrë”, Ulsi Manja sherr me qytetarin: Ti je nga ata shqiptarë gjakpërzier, o Shumadin zeza

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja është përplasur me një prej ndjekësve të tij në rrjetin social në Facebook.

Një qytetar nga Maqedonia e Veriut ka komentuar në një prej publikimeve të ministrit të Drejtësisë, ku ai flet për diskriminim dhe legalizimin e kanabisit.

Në komentin e tij shqiptari nga Maqedonia e Veriut i shkruan shkurt: Hup more bërllok (Shko more plehrë).smssss

Por ministri Manja nuk e ka pritur mirë komentin e qytetarit duke iu kthyer me një përgjigje të ashpër teksa i shkruan se ai është një shqiptar gjakpërzier, që ndot Facebook-un e tij duke mos shkruar as shqip.

Shumadin Idrizi si ditë pushimi po të përgjigjem se nuk më ndodh shpesh të komentohem në fb me shqiptarë që jetojnë jashtë trojeve amë për arsye tërësisht patriotike përtej tifozerisë politike. Por nga profili dhe ajo që ke kometuar në faqen time ti më ngjan me sojin e shqiptarëve gjakpërzier me ato që si kanë dasht kurrë shqiptarët bashkë ndaj dhe meriton një përgjigje. 

Shumadin zeza apo shumatore bërlloku, ndaje vetë se çfarë je , as të njoh e as më njeh, por e para kur mer guximin me hy te faqja ime mëso si shkruhet shqip se na fyen dhe gjuhën e bukur shqipe duke e pëzier me gjuhë të tjera; dhe e dyta mos ma njollos faqen time të fb se e kam për të biseduar me njerëz e jo me shumatore bërlloku si puna jote, e kam për të biseduar me miq e me shokë. Hajde Shumadin shih punët e tua e qofsh mirë me shëndet !”, shkruan Ulsi Manja në përgjigjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − eleven =