Plani për Butrintin, Margariti: Asnjë nga anëtarët e bordit jo pagesë ekstra

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, ka folur rreth marrëveshjes së Ministrisë me AADF për planin e menaxhimit të Parkut Kombëtar të Butrintit.

E ftuar në “Log” në Abc News, ajo u shpreh se bordi i ngritur do të punojë vullnetarisht dhe asnjë nuk do të marrë pagesë ekstra, përfshirë edhe vetë Margariti.

“Bordi do të punoj me pjesëmarrje vullnetare, asnjë nga anëtarët e bordit nuk do të marrë pagesa ekstra. Në ëndrrat e disa personave jam veshur si qyp me florinj. Ministri i Kulturës dhe asnjë anëtar tjetër nuk merr asnjë pagesë”, tha Margariti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 9 =