Një hapësirë parkimi në Londër shitet për 100 mijë euro

Një vend parkimi në një nga zonat më të shtrenjta të kryeqytetit britanik, Londër, ka dalë në treg për rreth 100 mijë euro – por “mezi është i gjerë” sa të mund të futet një makinë.

Sipas mediave britanike, përcjell Telegrafi, vendi i garazhit është i vendosur mes dy mureve të trasha dhe është vetëm dy metra i gjerë dhe pesë metra e gjysmë i gjatë.

Por makina mesatare në Mbretërinë e Bashkuar është 1.82 metra e gjerë që do të thotë se është një hapësirë shumë e ngushtë edhe për të hyrë në këtë hapësirë edhe për shoferët është goxha një sfidë.

Hapësira e garazhit është në Rutland Gate në lagjen luksoze është vetëm 250 metra nga Harrods. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 14 =