Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

Zëvendësimi i Bllakos, Kuvendi shkresë KQZ-së

Kuvendi i ka drejtuar letër KQZ-s për plotësimin e vendit vakant pas dorëzimit të mandatit nga Alqi Bllako.

Pritet që vendin e tij në Kuvend ta zërë Pandeli Majko. Bllako tashmë ka rënë në prangat e policisë dhe do të përballet me drejtësinë, pasi akuzohet si përfshirë në aferën e inceneratorit të Fierit.

Pritet që Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve të bëjë zëvendësimin e Bllakos në Kuvend.

Zëvendësimi i Bllakos, Kuvendi shkresë KQZ-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 16 =