Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

Shtrenjtimi i biletës, 100 lekë më shumë për linjat mes qyteteve në Lushnje

Udhëtarët në Lushnje ankohen për çmimin e rritur të biletave. Sipas tyre janë rritur çmimet në destinacionet e njësive administrative dhe ndërqytetase me rreth 30 për qind.

Kështu në krahasim me një javë më parë, për të shkuar na Lushnja në Fier udhëtarët paguajnë 100 lekë më shumë. Bileta nga 300 lekë u bë 400

Ndërsa në njësitë administrative, çmimet janë dyfishuar sipas destinacioneve ku nga 50 lekë, sot është bërë 200.

Problem mbetet dhe transporti me mjete të pa licensuara ku shumica e këtyre nuk japin as biletë.

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku kishte deklaruar se  se qeveria do të kompensojë ofruesit e shërbimit të transportit publik qytetas dhe ndërqytetas për të mos lejuar rritjen e biletave.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × four =