Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

Kim vendimi i ri nga SHBA: Zgjatet në 10 vjet vlefshmëria e vizave për shqiptarët

Shtetet e Bashkuara kanë vendosur të zgjasin vlefshmërinë e vizave turistike dhe të biznesit për shqiptarët në 10 vjet, nga tre është aktualisht.

Lajmin e dha ambasdorja Yuri Kim përmes një video-mesazhi në rrjetet sociale. Ky vendim i Shteteve të Bashkuara, sipas Kim, pasqyron faktin që shqiptarët gjithnjë e më shumë poi  zbatojnë rregullat kur vizitojnë SHBA-në.

“Duke filluar nga 1 prilli, vlefshmëria e për një vizë të re turistike apo biznesi do të zgjatet nga tre në 10 vjet. Vendimi i Shteteve të Bashkuara për të zgjatur vlefshmërinë e vizës në 10 vjet pasqyron faktin që shqiptarët gjithnjë e më shumë po ndjekin rregullat kur vizitojnë Shtetet e Bashkuara”, thotë ndër të tjera Kim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =