Home / Kryesore

Kryesore

Horoskopi, 26 janar 2021

Dashi Përpjekjet tuaja për biznes do të jenë një aventurë. Rikujtoni se duhet kohë që çdo sipërmarrje e re të marrë hov dhe të lulëzojë. Përfshini krijimtarinë tuaj dhe së shpejti do të shihni disa rezultate mbresëlënëse. Demi Do të ndiheni mjaft mirë sot nga komentet pozitive që mund të …

Read More »

COVID-19/ Si duhet të sillemi pas vaksinimit?

Pas autorizimit më të fundit nga EMA dhe AIFA për shpërndarjen e vaksinës anti-Covid të Pfizer-Biontech në Evropë dhe Itali, tashmë e miratuar edhe nga FDA-ja e SHBA-së dhe nga Britania e Madhe, ndoshta së shpejti do të mbërrijë miratimi edhe për vaksinën e zhvilluar nga kompania amerikane Moderna. Pra,vaksinat …

Read More »