europiani me serbine

Aktualitet/Lajme

Lorik Cana kundër Europianit me Serbinë: Veprim i nxituar, duhet të tejkalohen disa mosmarrëveshje

Lorik Cana pozicionohet kundër iniciativës për organizimin e përbashkët të kampionatit europian të 21-vjeçarëve në vitin 2027 mes Shqipërisë dhe…

Lexo më shumë »
Back to top button