Tag Archives: zhvatje masive

Zhvatja masive dhe korrupsioni me avokatin e shtetit: Si ra SPAK në gjurmët e “Rrumit të Shijakut”?

Dy vjet pas nisjes së hetimeve për një atentat në autostradë, gjë që rastësisht solli në duart e prokurorëve prova për korrupsion dhe falsifikime me tokat në Gjirin e Lalzit, Gjykata e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar pranoi kërkesën e prokurorisë për arrest me burg për Rrumin, i forti i zonës. Policia ndërkohë nuk ishte në gjendje të identifikonte vendndodhjen …

Read More »