Tag Archives: zhdukur

Ministri britanik: 200 fëmijë azilkërkues janë zhdukur, 88% e tyre janë shqiptarë. Të miturit rrëmbehen…

Ministri i Brendshëm britanik Simon Murray ka bërë një deklaratë tronditëse para Dhomës së Lordëve duke thënë se 200 fëmijë azilkërkues janë zhdukur nga hotelet e Home Office në Britani, dhe se 88 përqind e tyre janë shqiptarë. Zbulimi vjen pasi Observer raportoi disa ditë më parë se një burim nga një hotel i Home Office në Brighton kishte pohuar se disa …

Read More »