Tag Archives: zgjedhjet ne Brazil

Bolsonaro konteston humbjen e zgjedhjeve në Brazil, dëshiron që votat të anulohen

Më shumë se tre javë pasi humbi garën për t’u rizgjedhur, Presidenti Jair Bolsonaro fajësoi të martën një defekt në programet kompjuterike dhe kërkoi nga autoriteti zgjedhor të anulojë votat e hedhura në shumicën e makinave elektronike të votimit, megjithëse ekspertë të pavarur thonë se gabimi nuk ndikon në besueshmërinë e rezultateve. Një veprim i tillë do ta linte zotin …

Read More »