Tag Archives: Zbardhet rrëfimi

Zbardhet rrëfimi i Kadri Hazbiut

AFRIM IMAJ “Mehmet Shehu ka mbajtur të fshehur planin për çlirimin e Kosovës. E ka fshehur në kasafortë dhe çelësin e mbante vet”. Mëngjesin e 22 tetorit 1982, Kadri Hazbiu është kujtuar për ngjarjen e pazakontë, kur ka marrë në dorëzim zyrën e ministrit të Mbrojtjes dhe ka kërkuar ta vërë në vëmendje dy hetuesit. ”Pasi vrau veten Kryeministri, ka …

Read More »