Tag Archives: Vlorës me Sheshin e Flamurit

Masakra dhe poshtërsia që po i bëhet Vlorës me Sheshin e Flamurit

Nga Laureta Petoshati- Ka kohë që Vlora ka një indinjim të brendshëm, një mosbesim dhe një pabesi si thikë mbas shpine. Ajo që i ka indinjuar të gjithë është shpërfytyrimi monstruoz i Sheshit të Flamurit, sheshit më të rëndësishëm të identitetit shqiptar. Ndërsa Kryetari i PD në Vlorë,Ing.Genc Deromemaj,që në janar të këtij viti bënte thirrje që sheshi të mos …

Read More »