Tag Archives: Vlera terapeutike e faljes

Çfarë do të thotë me të vërtetë të falësh dhe si ta bësh atë siç duhet

Të falësh dikë që na ka bërë të vuajmë do të thotë të lësh me një anë mërin, të harrosh. Por, a është vërtet kështu? Të falësh nuk do të thotë vetëm të kalosh mbi traumat që na ka shkaktuar dikush, përkundrazi,do të thotë të pranosh dhimbjen e ndjerë dhe të vendosësh ta dobësosh, të mos e lejosh më të …

Read More »