Tag Archives: vilat ne Lalez

“Saliut dhe Ilirit u duket ‘i tmerrshëm’ ky qytet sepse janë mësuar me shërbëtorë në vilat në Lalëz”

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka deklaruar se Sali Berisha dhe Ilir Meta e kanë kthyer në sport politikën e përçarjes. Ai tha se ata vetë jetojnë mes luksit në Gjirin e Lalëzit, ndërsa Tiranën e kanë si vendin ku do hedhin helmin e radhës. “Sot kemi drejtues politikë të opozitës, njerëz që nuk shkojnë dot deri në …

Read More »