Tag Archives: viktimat e permbytjes

Babë e bir i rrëmbeu përroi në Shkodër, Kuvendi i Shqipërisë mban 1 minutë heshtje

Kuvendi shqiptar ka mbajtur 1 minutë heshtje për babë e bir, Pjetër dhe Jason Rushaj, që humbën jetën si pasojë e përmbytjeve në Shkodër. Pjetër Rrushaj bashkë me të birin, Jasonin 13 vjeç u morën nga rrjedha e fortë e “Përroit të Thatë” në Bogë të Malësisë së Madhe. Ata u gjetën pajetë një ditë pasi rrjedha e përroi të …

Read More »