Tag Archives: Vijon puna

Zjarret/Ministria e Mbrojtjes: Vijon puna nga ajri në Vlorë, Gjirokastra nën monitorim, si paraqitet situata në Shkodër, Pukë, Elbasan dhe Dibër

Ministria e Mbrojtjes ka dhënë informacion për situatën e zjarreve për të gjitha vendet e prekura teksa disa vatra vijojnë të jenë aktive. Në njoftimin e ministrisë thuhet se situata në Gjirokastër po mbahet nën monitorim dhe është bërë e mundur shuarja e të gjithë vatrave të zjarrit, ndërkohë po punohet nga ajri për të shuar zjarret në Vlorë dhe …

Read More »