Tag Archives: “Vijnë si biznesmenë”

“Vijnë si biznesmenë”/ Mafia shqiptare shqetësim serioz

Ata mbërrijnë në Ekuador si biznesmenë të mëdhenj, por në vendin e tyre janë në listën e më të kërkuarve. Kështu nis shkrimi ‘Deunanoticias’, medias që i ka kushtuar një artikull mafias shqiptare që veprimtarinë e ka shtrirë në Ekuador. Media vendase shkruan se trafikantët shqiptarë i shohin kufijtë dhe portet detare të Ekuadorit si një mundësi për të dërguar drogë në Evropë …

Read More »