Tag Archives: vetëm 15% të plota

Abuzime në Kadastrën e Durrësit, “plaçkitje me pronat e bregdetit, vetëm 15% të plota

Shkrirja e Kadastrës së Durrësit duket se ka nxjerrë në pah mangësitë dhe abuzimet me dokumentet dhe dosjet e pronave në bregdet. Kreu i Kadastrës Artan Lame deklaroi sot se nga hetimet e thelluara në dosjet dhe arkivin e Kadastrës së Durrësit, janë hasur mungesa në dosje, zëvendësime si edhe faqe të paplota. Lame theksoi në deklaratën e tij se …

Read More »