Tag Archives: “Vepra 4”

HYSEN IBRAHIMI, OSE PENA E VYER PAN SHQIPTARE

Nga Shaqir Foniqi Sot doli nga shtypi libri i radhës, i titulluar ”VEPRA 4 (Veprimtari kulturore), autor z. Hysen Ibrahimi. Botues: Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi. HYSEN IBRAHIMI, OSE PENA E VYER PAN SHQIPTARE Aktivisti i paepur dhe i palodhur për kauzën kombëtare, Hysen Ibrahimi, prej shumë vitesh zhvillon aktivitet pan shqiptar në shtetet …

Read More »