Tag Archives: Vendosmëria dhe këmbëngulja

Vendosmëria dhe këmbëngulja, dy faktorë të rëndësishëm në jetën tuaj

Mund t’u ndodhë të gjithëve të gjenden në situata ku dalja t’u duket si një ndërmarrje e dëshpëruar në kufirin e së mundshmes, por pikërisht në këto raste nivelet tona të vendosmërisë dhe këmbënguljes mund të bëjnë dallimin midis ekzistencës së të qenit të lumtur dhe periudhës së gjatë të trishtimit. Këmbëngulja është një cilësi që na lejon të veprojmë …

Read More »