Tag Archives: vendet e BE-së

“Nuk dua të vdes në Shqipëri”, i riu shqiptar nuk dëshiron të deportohet nga Spanja: Aty vriten njerëz çdo ditë

Emigrimi i të rinjve në vendet e BE-së dhe në Mbretërinë e Bashkuar tashmë është kthyer në një fenomen që ka tërhequr vëmendjen e mbarë mediave botërore, institucioneve apo televizione të ndryshme. Ata emigrojnë për një jetë më të mirë, në kërkim të një të ardhme të re dhe një jetë të sigurt. Kjo është dhe historia e një të …

Read More »