Tag Archives: Vehbi BAJRAMI

SHQIPTARI QË NGA PJATALARËS MORI NOBELIN NË MJEKËSI

Vehbi BAJRAMI Kombi shqiptar përherë ka nxjerrë njerëz të shquar që ia kanë rritur krenarinë dhe e kanë radhitur përkrah kombeve të mëdhenj me njerëz të shquar. Njëri ndër shqiptarët me emër është pa dyshim edhe Ferid Muradi, fituesi i Çmimit Nobel në Mjekësi, më 1998. Ai përbën gjithashtu një nga figurat më të spikatura në radhët e shqiptaro – …

Read More »