Tag Archives: Vaun e Dejes

Reshjet mbushin kaskadën, KESH nis shkarkimet në Vaun e Dejës

Reshjet e shiut që kanë nisur prej ditës së shtunë kanë rritur ndjeshëm prurjet e përrenjve dhe lumenjve që furnizojnë Kaskadën e Drinit. Prurjet në Kaskadë, sipas Korporatës Elektroenergjitike Shqiptare arrijnë deri në 4 mijë metër/kub për sekondë. Nivelet në Fierzë nuk shfaqen problematika. Aktualisht kuota është 270 metra, nga 296 metra që është maksimalja. Në Koman dhe Vaun e …

Read More »