Tag Archives: vale e re dezinformimi

Një valë e re dezinformimi pritet në prag të zgjedhjeve në SHBA

Kompanitë e makinave të votimit ka të ngjarë të jenë në shënjestër të një valë të re dezinformimi që synon të diskreditojë rezultatet e zgjedhjeve ndërsa votuesit amerikanë shkojnë drejt qendrave të votimit të martën. Zyrtarët amerikanë, duke përfshirë ata në agjencinë kryesore për sigurinë zgjedhore, atë mbi Sigurinë Kibernetike dhe Infrastrukturën (CISA), kanë hedhur poshtë një valë të vazhdueshme …

Read More »