Tag Archives: Ushqimet në Shqipëri

Ushqimet në Shqipëri me TVSH-në më të lartë në Evropë

Shtrenjtimi i produkteve bazë ka nxitur qeveritë e disa vendeve të heqin Tatimin mbi Vlerën e Shtuar (TVSH) për ushqimet ose reduktojnë nivelin e saj. Por, nga Qeveria në Shqipëri, nuk ka një vendim të tillë edhe pse vendi ynë ka përqindjen të lartë të këtij tatimi për ushqime në Evropë dhe rajonin e Ballkanit Perëndimor. Pas nisjes së luftës …

Read More »