Tag Archives: Udhëheqësi çeçen nxjerr

Udhëheqësi çeçen nxjerr djalin e tij 14-vjeçar në luftë në Ukrainë

Komandanti i frikësuar i luftës çeçen, Ramzan Kadyrov, ka nxjerrë në luftë djalin e tij 14 vjeç. Raportohet se Kadyrov përveç vetes dhe ushtarëve të tij çeçenë, ka nxjerrë në luftë edhe një nga 12 fëmijët e tij. Adam Kadyrov, djali 14-vjeçar i liderit çeçen i është bashkuar ushtarëve rusë për t’i ardhur në ndihmë në rrethimin e Mariupolit. Kadyrov …

Read More »