Tag Archives: : U zyrtarizua

“Shtëpia e Lirisë”, PD: U zyrtarizua, po zbulojnë fijet që i lidhin

PD: U zyrtarizua partia e vjetër Meta-Berisha-Rama. Ata po zbulojnë fijet që i lidhin, si me kandidatin në Dibër. DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË Më në fund Sali Berisha zyrtarizoi partinë e vjetër Meta-Berisha-Rama që simbolizon gjithçka që nuk shkon në Shqipëri: Korrupsionin Politikën e vjetër Lajmet e rreme dhe disinformimin. Kandidimi në Dibër i bashkëshortit të prokurores që mbrojti bandën …

Read More »