Tag Archives: turisti i plagosur

Nxirret turisti i plagosur nga mali i Çikës, transportohet me helikopter drejt Tiranës

Një turist ka lëshuar sinjalin SOS , pasi është rrëzuar dhe ndodhet i plagosur në majën e Qores në afërsi te malit të Çikës. Në ndihmë te tij kanë shkuar forcat e policisë së Deltës së Orikumit por dhe një helikopter. Turisti sapo është transportuar drejt spitalit në Tiranë, pasi ka thyer këmbën. Dy të tjerët po shkon policia t’i …

Read More »