Tag Archives: Transformohet

Shndërrohet në qen duke shрenzuar 12 milionë jen, pasi u lodh si njeri!

Ëndrrat mbajnë pritshmëri dhe shpresa të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Për këtë burrë japonez, ëndrra e tij përputhej me një fiziologji të veçantë. Përdoruesi i Tëitter-it, Toko-san përmbushi ëndrrën e tij për t’u dukur si një kafshë kur u shndërrua në një ‘Collie’, një racë qensh. Ai ishte në gjendje t’i nënshtrohej transformimit të tij me ndihmën e një …

Read More »

Transformohet pika e Llogarasë, Rama: Ju lutemi asnjë mbeturinë të hedhur në tokë

Pika e Llogarasë në Shqipëri, një nga vendet më të bukura me pamje madhështore që shërben po ashtu për nisjen e parashutave është pastruar tërësisht. Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka postuar disa pamje se si ishte dhe sesi është shndërruar kjo pikë. “Gati edhe ballkoni i pastruar mbi pasqyrën mahnitëse të Llogarasë”, u shpreh Rama, ndërkohë që u bëri …

Read More »