Tag Archives: “Thesaret e Muzeut Historik Kombëtar”

Çelet në Kosovë ekspozita “Thesaret e Muzeut Historik Kombëtar”

Ekspozita “Thesare të Muzeut Historik Kombëtar” u hap në Muzeun Kombëtar të Kosovës. Ekspozita përbëhet nga rreth 25 stenda, të cilat përmbajnë objektet e përzgjedhura nga pavijonet e muzeut. Muzeu Historik Kombëtar dhe Muzeu Kombëtar i Kosovës çelën këtë ekspozitë në kuadër të kalendarit të përbashkët kulturor për 2022. Në ceremoninë e hapjes së kësaj ekspozite në ambientet e Muzeut …

Read More »