Tag Archives: Teatri i Metropolit

Teatri i Metropolit rimori vënien në skenë të Mbretit Lir.

Dashnor Kokonozi Herën e parë më iku, por jo në këtë seri shfaqjesh që filluan mbrëmë. Duhet thënë se vënia në skenë nga një teatër lokal i “Mbretit Lir”, është o shprehje pjekurie dhe vetësigurie ose shenjë marrëzie. Nganjëherë edhe dinakërie. Një tekst i Shekspirit bën këdo të kthejë kokën. Në fillimet e veta, regjia, duke synuar mbase t’i japë …

Read More »