Tag Archives: të vazhdojnë të jenë

Berisha-Meta janë të dënuar të vazhdojnë të jenë bashkë

Nga Endri Kajsiu/ Sali Berisha dhe Ilir Meta janë më të bashkuar se kurrë sot edhe pse ata kanë qenë bashkë vazhdimisht që pas vitit 2009. Këtë e di sot i madh e i vogël në Shqipëri dhe përtej deteve e oqeanit.  Meta-Berisha ishin bashkë kundër reformës në drejtësi. Po të mos ishte për presionin ndërkombëtar, reforma nuk do të kishte …

Read More »