Tag Archives: të tradhtosh

A është e mundur të tradhtosh kur dashuron?

Të flasësh për dashurinë është gjithmonë e ndërlikuar, sepse marrëdhëniet janë komplekse dhe mënyrat se si i jetojmë ato janë të ndryshme. Do të ishte mirë nëse do të mund të përjetonim dashurinë siç tregohet në përralla. Sigurisht që do të ishte e thjeshtë. Megjithatë, ndjenja më e fortë në botë njeh shumë forma që janë të panjohura për ne, …

Read More »