Tag Archives: të rrezikuara

Konsulli i nderit i Ukrainës në Shqipëri: Shqiptarët jetojnë në zona të rrezikuara

Konsulli i nderit i Ukrainës në Shqipëri, Bledi Bajraktari, tha se në Ukrainë, dhe jo vetëm, është krijuar një gjendje paniku, edhe pse popullsia vendase atje është mësuar tashmë me këtë situatë. “Çdo gjë mund të ndodhë, por jeta vazhdon, çdo gjë funksionon normal. Zhvillimet janë shqetësuese, por gjërat gjatë kohës do të normalizohen, përmes përpjekjeve diplomatike. Shpresojmë të mos …

Read More »