Tag Archives: të Ligjeve

“Teatër hipokritësh”- Deputeti i PD debaton me kryetaren e Komisionit të Ligjeve

Mbledhja e sotme e Komisionit të Ligjeve është shoqëruar me debate të shumta mes deputetëve të maxhorancës dhe atyre të opozitës. Shkak është bërë mosprezenca fizike e kryetarit të bashkisë Erion Veliaj, në seancën dëgjimore të thirrur nga ky komision për çështjen e banesave të prishura te “5 maji”. Veliaj kishte dërguar përgjigjen e tij me shkrim për komisionin. Kryetarja …

Read More »