Tag Archives: te korruptuarit

Një regjistër për të korruptuarit, qeveria ngre bazë të dhënash elektronike

Qeveria do të ngrejë një regjistër elektronik me të gjitha denoncimet anti-korrupsion. Regjistri do të ngrihet dhe menaxhohet nga njësia anti-korrupsion e Ministrisë së Drejtësisë. Sipas vendimit të Qeverisë, palë të interesuara për të dhënat që do të ruhen në këtë regjistër janë Prokuroria e Posaçme dhe Prokuroria e Përgjithshme. Në regjistër do të ruhen të dhënat për rastet e …

Read More »