Tag Archives: Të gjitha akset rrugore

Balluku në Qafë Thanë: Të gjitha akset rrugore të hapura

Në të gjitha akset rrugore të vendit po punohet për të garantuar qarkullimin pa problematika të të gjitha automjeteve, pavarësisht situatës së motit. Në terren janë të angazhuara një numër i madh mjetesh të rënda dhe punonjësish të cilat kanë bërë të mundur vijimin normal të qarkullimit në të gjitha akset nacionale. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, së …

Read More »